Tandartspraktijk Kerckebosch

Missie en visie

Visie van de praktijk

Onze visie is een tandartspraktijk neer te zetten die anders is dan andere praktijken. We willen dat u met een lach de praktijk verlaat, maar ook met een lach al bij voorbaat de praktijk binnen komt. Dit is een unieke praktijk, wij zijn een uniek team, net zoals elke patiënt een uniek persoon is. Een van de kernwaarden is één op één contact en een persoonlijke benadering. Dit is mogelijk doordat wij een klein, hecht team zijn geleid door praktijkhouder Lola Burhani-van der Plas. We werken graag samen met u aan een gezonde mond met wederzijds respect en oprechte interesse voor de persoon achter de mond. 

Preventie staat hoog in het vaandel. Om dit te bereiken, hebben we de volgende doelstellingen:

Een behandelplan per individu

We willen u voorzien in uw behoefte voor zorg voor uw dentitie. Dit houdt in dat er per individu een behandelplan opgesteld zal worden en goed nagegaan wordt wat uw behoefte is, naast alle behandelingen die noodzakelijk zijn om uit te voeren, opdat een gezond en mooi gebit gerealiseerd wordt.

Een andere kernwaarde is kennis. We voorzien in algemene tandheelkunde, zodat in principe alle behandelingen in één praktijk mogelijk zijn. Door onszelf bij te scholen zorgen we ervoor dat we de nieuwste kennis en vaardigheden in huis hebben om de patiënten optimale zorg te kunnen leveren. Daar waar nodig, zullen we u doorverwijzen naar betreffende specialisten. De lijnen met de verwijzers houden wij zo kort mogelijk, waardoor een goede intercollegiale band bestaat.

De preventieve werkzaamheden worden gedelegeerd naar de preventieassistente of de mondhygiënist, afhankelijk van de mate en ernst van de tandvleesontsteking. Patiënten met parodontale problematiek verwijzen we naar een mondhygiënist.

In de stoel een glimlach én erbuiten

Is het tijd voor een nieuwe tandarts? Wij verwelkomen nieuwe patiënten. Onze specialisten staan klaar om u te helpen aan een stralend gebit.

WAARNEMING MONDHYGIËNIST GEZOCHT

Voor onze jonge en gezellige praktijk zoeken wij een collega mondhygiënist voor 2 dagen per week om tijdens het zwangerschapsverlof van onze vaste mondhygiënist waar te nemen.

Periode: 01-04-2024 tot nader te bepalen Dagen: dinsdag en vrijdag Locatie: Tandartspraktijk Kerckebosch in Zeist Honorarium: in overleg

Heb je interesse?

Neem dan contact met ons op via info@tandartskerckebosch.nl