Tandartspraktijk Kerckebosch

Het team

Lola Burhani-van der Plas

Tandarts en praktijkeigenaresse

"Ik voel veel passie voor mijn vak en heb een groot empathisch vermogen"

De studie Tandheelkunde heb ik in 2015 met succes afgerond aan Radboud Universiteit Nijmegen met het chirurgisch profiel (verdieping van de extractie-technieken en implantologie). De eerste 5 jaar van mijn carrière heb ik in Den Bosch gewerkt als zelfstandige bij verschillende praktijken. Op deze manier kon ik mijn praktijkervaring vergroten en ontdekken hoe ik mijn eigen praktijk zou vormgeven. Tegelijkertijd heb ik verschillende cursussen gevolgd om op de hoogte te blijven van de modernste technieken. Vanaf november 2020 ben ik de trotse eigenaar van Mondzorg Kerckebosch te Zeist. Ik voel veel passie voor mijn vak en heb een groot empathisch vermogen. Als moeder van drie kinderen, heb ik een grote affiniteit met de behandeling van kinderen. Maar hoe jong of oud; met mijn persoonlijke benadering hoop ik eenieder op zijn of haar gemak te stellen om op die manier samen te kunnen werken aan een gezond gebit.   

Laily Burhani

Mondhygiëniste

"Laily is een zeer enthousiaste en kundige medewerker"

In 2015 ben ik afgestudeerd als mondhygiëniste aan de Hoge School van Utrecht. Al jaren heb ik in verschillende praktijken gewerkt. Mijn doel is om samen met eenieder te werken aan een gezonde mond. Daarbij bekijken we alle mogelijke factoren die van invloed kunnen zijn op het gebit en het tandvlees. We stellen een behandelplan op om zo tot de gewenste resultaten te komen. Wat ik het leukste aan mijn vak vind is het contact met de mensen en als we samen een mooi behandelresultaat kunnen bereiken. Verder vind ik het erg leuk om met kinderen te werken. Vanuit het “gewoon gaaf” protocol proberen we de mondgezondheid van de kinderen te verbeteren, zodat zij er hun hele leven profijt van hebben.

Yasmin Yurtseven

Baliemedewerkster, Tandartsassistente in opleiding

"Door mijn open uitstraling voelen mensen zich al snel op hun gemak"

Tijdens mijn studie Zorg en Welzijn kwam ik erachter dat ik in de zorg wilde werken. Toen ik de kans kreeg om in deze tandartspraktijk te werken, greep ik het meteen aan. Ik vind werken met mensen heel fijn; door mijn open uitstraling voelen mensen zich al snel op hun gemak. Ik ben energiek en enthousiast en benader zaken positief. Nu ik het werken aan de balie geleerd heb, studeer ik verder als tandartsassistente. Ik verheug me erop me verder te ontwikkelen binnen dit prachtige vak en onze patiënten beter te kunnen helpen! 

Gunef Yurtseven

Tandartsassistente in opleiding

"Zelf patiënten behandelen lijkt me wel het leukste wat er is!"

Momenteel studeer ik voor tandartsassistente aan het ROC in Utrecht. Daarnaast werk ik in de tandartspraktijk. Ik heb voor dit vak gekozen, omdat ik erg geïnteresseerd ben in de gezondheid van het gebit. Ik vind het zelf erg belangrijk om een gezond gebit te hebben en wil graag mensen helpen bij de verzorging van het gebit om op deze manier een gezond gebit te verkrijgen. Ik ben leergierig en wil graag alle facetten van de Tandheelkunde beheersen. Ook wil ik graag verder studeren, zodat ik in de toekomst meer zelfstandige behandelingen mag doen. Zelf patiënten behandelen lijkt me wel het leukste wat er is!

Tessa Gresnigt

Geregistreerd mondhygiënist

"Tessa is een hele spontane medewerker"

Als laatste jaars Mondzorgkunde student aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen heb ik tijdens mijn stages al verschillende praktijken en werkvelden in de tandheelkunde gezien. Zo heb ik ervaring opgedaan in algemene tandartspraktijken maar ook in de kindertandheelkunde en de parodontologie. 

Ik vind het mooi om patiënten te motiveren beter voor hun gebit te zorgen en ook samen een gezond gebit te creëren en te behouden. Dit sprak mij aan in het beroep en dit is dan ook een van de vele redenen dat ik de opleiding Mondzorgkunde ben gaan doen.

Ik heb voor deze praktijk gekozen omdat ik, naast dat ik zelf uit Zeist kom, in deze gezellige praktijk de kans heb gekregen om mezelf te ontwikkelen en al werkervaring heb mogen opdoen als bijna afgestudeerd mondhygiënist. 

Ik hoop in de toekomst mijn werkzaamheden als mondhygiënist te combineren met het lesgeven aan studenten op de opleiding Mondzorgkunde. 

Margo

Margo van der Wooning

Tandarts

"Nascholing vind ik zeer belangrijk"

In 2005 ben ik als tandarts afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde in Amsterdam. Sindsdien werk ik als waarnemer in verschillende praktijken. Vanaf 2012 werk ik ook 2 dagen in de week in Vleuten.

Nascholing vind ik zeer belangrijk en daarom volg ik regelmatig cursussen.
Mijn speciale interesses zijn kindertandheelkunde, esthetische tandheelkunde en wortelkanaalbehandelingen. Behandelingen voer ik graag uit in een prettige en ontspannen sfeer.
Op de maandag ben ik werkzaam in Zeist en zal bij u met veel plezier en inzet zorgen voor een gezond en stralend gebit.

In de stoel een glimlach én erbuiten

Is het tijd voor een nieuwe tandarts? Wij verwelkomen nieuwe patiënten. Onze specialisten staan klaar om u te helpen aan een stralend gebit.