Tandartspraktijk Kerckebosch

Tanden bleken

Tanden laten bleken in Zeist?

Gedurende het leven kunnen tanden en kiezen donkerder worden van kleur. Daarnaast zorgen kleurstoffen in het eten en drinken voor verkleuringen in het gebit. Door middel van het extern bleken van de tanden en kiezen kan het gebit weer lichter van kleur worden. Het intern bleken van een enkele tand of kies is vooral effectief bij tanden en kiezen die een wortelkanaalbehandeling hebben gehad. Indien u de wens heeft voor het witter maken van het gebit, dan bekijken wij u gebit grondig om te kunnen beslissen of uw gebit geschikt is voor één van voorgenoemde methodes. Eventuele voorwaarden en risico’s worden besproken alvorens we de behandeling starten.

Soms bevinden zich witte vlekken op de tanden en kiezen. Vooral als deze vlekken zich op de voortanden bevinden, kunnen deze erg hinderlijk zijn. Een nieuwe methode om deze vlekken te behandelen, is de kunststofinfiltratie behandeling (ICON). Ook voor deze behandeling bekijken wij uw gebit nauwkeurig en bespreken we eventuele voorwaarden en risico’s, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

In de stoel een glimlach én erbuiten

Is het tijd voor een nieuwe tandarts? Wij verwelkomen nieuwe patiënten. Onze specialisten staan klaar om u te helpen aan een stralend gebit.

WAARNEMING MONDHYGIËNIST GEZOCHT

Voor onze jonge en gezellige praktijk zoeken wij een collega mondhygiënist voor 2 dagen per week om tijdens het zwangerschapsverlof van onze vaste mondhygiënist waar te nemen.

Periode: 01-04-2024 tot nader te bepalen Dagen: dinsdag en vrijdag Locatie: Tandartspraktijk Kerckebosch in Zeist Honorarium: in overleg

Heb je interesse?

Neem dan contact met ons op via info@tandartskerckebosch.nl