Tandartspraktijk Kerckebosch

Slijtageherstel

Slijtage herstel tanden in Zeist

Bijna bij alle mensen slijt het gebit wel in meer of mindere mate gedurende het leven. Is er sprake van minimale slijtage zonder klachten, dan hoeft dit vaak niet behandeld te worden. Bij uitgebreide slijtage waarbij ook de gebitsfuncties, zoals kauwen en esthetiek, verstoord zijn, kan het nodig zijn om uw gebit uitgebreid te herstellen. Alvorens we hiermee starten, zal uw gebit uitgebreid onderzocht worden en zal er een specifiek behandelplan worden opgesteld. Uiteraard nemen we hierin ook uw eventuele wensen en verwachtingen mee.

Het behandelplan voor slijtageherstel kan bestaan uit onder andere: orthodontie; (slijtage-)herstel middels composiet of keramiek; en implantologie. Hierbij wordt op een zo’n duurzaam mogelijke manier de vorm van de tanden optimaal hersteld, waarbij functie en esthetiek in balans zijn. Om het resultaat van de behandeling zo lang mogelijk te behouden, kunnen extra beschermingsmaatregelen nodig zijn zoals bijvoorbeeld het dragen van een beschermbeugel ’s nachts. Ook blijven wij uw gebit na afronding van het behandelplan regelmatig controleren, zodat u uw nieuwe glimlach langdurig behoudt.

In de stoel een glimlach én erbuiten

Is het tijd voor een nieuwe tandarts? Wij verwelkomen nieuwe patiënten. Onze specialisten staan klaar om u te helpen aan een stralend gebit.

WAARNEMING MONDHYGIËNIST GEZOCHT

Voor onze jonge en gezellige praktijk zoeken wij een collega mondhygiënist voor 2 dagen per week om tijdens het zwangerschapsverlof van onze vaste mondhygiënist waar te nemen.

Periode: 01-04-2024 tot nader te bepalen Dagen: dinsdag en vrijdag Locatie: Tandartspraktijk Kerckebosch in Zeist Honorarium: in overleg

Heb je interesse?

Neem dan contact met ons op via info@tandartskerckebosch.nl