Tandartspraktijk Kerckebosch

Sealen

Tanden laten sealen?

Sealen is een manier om de kans op gaatjes bij de volwassen kiezen te verlagen. Bij kinderen onder de 18 jaar wordt gekeken hoe diep de groeven van de volwassen kiezen zijn. Indien de groeven diep zijn en het daardoor lastig is voor het kind om de kiezen goed schoon te houden, wordt de optie van het sealen van deze kiezen besproken. Bij het sealen hoeven we de kiezen niet te slijpen, na het behandelen van de oppervlakte van de kiezen met een speciaal soort zuur, wordt een laklaagje aangebracht. Deze gladde laag bedekt de groeven, zodat het kind de kiezen beter schoon kan houden.

In de stoel een glimlach én erbuiten

Is het tijd voor een nieuwe tandarts? Wij verwelkomen nieuwe patiënten. Onze specialisten staan klaar om u te helpen aan een stralend gebit.

WAARNEMING MONDHYGIËNIST GEZOCHT

Voor onze jonge en gezellige praktijk zoeken wij een collega mondhygiënist voor 2 dagen per week om tijdens het zwangerschapsverlof van onze vaste mondhygiënist waar te nemen.

Periode: 01-04-2024 tot nader te bepalen Dagen: dinsdag en vrijdag Locatie: Tandartspraktijk Kerckebosch in Zeist Honorarium: in overleg

Heb je interesse?

Neem dan contact met ons op via info@tandartskerckebosch.nl