Tandartspraktijk Kerckebosch

Periodieke controle

Tandartscontrole in Zeist

Om te voorkomen dat kleine gebitsproblemen, zoals beginnende gaatjes, zich ontwikkelen tot grotere problemen en pijn adviseren wij elk half jaar voor een periodieke controle langs te komen. Tijdens de periodieke controle zullen wij uw gebit helemaal nakijken. Gemiddeld maken wij vanuit de richtlijn en in overleg met u eens per twee jaar röntgenfoto’s. Op deze manier pakken we eventuele aanwezige gebitsproblemen tijdig aan en informeren wij u over manieren om gebitsproblemen in de toekomst te voorkomen. Ook besteden wij aandacht aan de conditie van uw tandvlees. Afhankelijk van de hoeveelheid tandsteen en de aanwezigheid van een eventuele tandvleesontsteking verwijzen wij u door naar onze mondhygiëniste of preventieassistente.

In de stoel een glimlach én erbuiten

Is het tijd voor een nieuwe tandarts? Wij verwelkomen nieuwe patiënten. Onze specialisten staan klaar om u te helpen aan een stralend gebit.

WAARNEMING MONDHYGIËNIST GEZOCHT

Voor onze jonge en gezellige praktijk zoeken wij een collega mondhygiënist voor 2 dagen per week om tijdens het zwangerschapsverlof van onze vaste mondhygiënist waar te nemen.

Periode: 01-04-2024 tot nader te bepalen Dagen: dinsdag en vrijdag Locatie: Tandartspraktijk Kerckebosch in Zeist Honorarium: in overleg

Heb je interesse?

Neem dan contact met ons op via info@tandartskerckebosch.nl