Tandartspraktijk Kerckebosch

Kindertandheelkunde

Ook voor kids dé praktijk!

Elk teamlid binnen onze praktijk heeft affiniteit met het werken met kinderen. Wij zien kinderen als een belangrijke doelgroep en hebben daarom een speciaal plan opgesteld. Maar liefst 600.000 kinderen in Nederland bezoeken nooit de tandarts. Wij streven ernaar om dit aantal in ieder geval in onze wijk en stad tot een minimum te beperken. Door ouders vroegtijdig te informeren over een eerste tandartsbezoek (dit mag al vanaf het doorkomen van het eerste tandje!), willen wij ervoor zorgen dat kinderen op een speelse manier kennis maken met de tandarts. Op deze manier werken we er samen aan dat kinderen leren regelmatig naar de tandarts te gaan om zo problemen te voorkomen.

Daarnaast werken we vanuit de richtlijn “Gewoon Gaaf” aan de preventie van gaatjes bij kinderen. Dit houdt in dat we voor ieder kind een risico-inschatting maken op gaatjes. Op basis hiervan zetten we preventieve maatregelen in zoals: poetsles, gebitsreiniging, Fluoridebehandeling, sealen. Tevens bepalen we een frequentie voor het aantal bezoeken om op deze manier tijdig in te kunnen grijpen als er toch gaatjes ontstaan.

Voor meer informatie over de richtlijn “Gewoon Gaaf” verwijzen wij u naar: Ivoren Kruis — Wat is Gewoon Gaaf?

In de stoel een glimlach én erbuiten

Is het tijd voor een nieuwe tandarts? Wij verwelkomen nieuwe patiënten. Onze specialisten staan klaar om u te helpen aan een stralend gebit.

WAARNEMING MONDHYGIËNIST GEZOCHT

Voor onze jonge en gezellige praktijk zoeken wij een collega mondhygiënist voor 2 dagen per week om tijdens het zwangerschapsverlof van onze vaste mondhygiënist waar te nemen.

Periode: 01-04-2024 tot nader te bepalen Dagen: dinsdag en vrijdag Locatie: Tandartspraktijk Kerckebosch in Zeist Honorarium: in overleg

Heb je interesse?

Neem dan contact met ons op via info@tandartskerckebosch.nl