Tandartspraktijk Kerckebosch

Implantologie

Implantaten laten plaatsen in Zeist

Als u een tand of kies verliest, bespreken we van te voren alle mogelijke opties. De meest duurzame optie is een implantaat. Dit is een schroef die in uw kaak wordt geplaatst als vervanging voor de wortel. Hierop kan een kroon, brug of prothese worden geplaatst, zodat het gebit weer functioneel en esthetisch is. Indien u een implantaat wenst, zullen wij in samenwerking met erkende specialisten in de buurt een behandelplan opstellen. De implantoloog evalueert tijdens een eerste consult of de situatie voldoende gunstig is voor plaatsing van een implantaat. In overleg met u en de implantoloog zal besloten worden door wie het element verwijderd zal worden. Na de genezingsperiode van het tandvlees en de kaak zal de implantoog het implantaat plaatsen. Het vervaardigen van een kroon of brug op het implantaat wordt door ons verzorgd. We houden de lijnen met de verwijspraktijken zo kort mogelijk, zodat het gehele proces zo soepel mogelijk voor u verloopt.

In de stoel een glimlach én erbuiten

Is het tijd voor een nieuwe tandarts? Wij verwelkomen nieuwe patiënten. Onze specialisten staan klaar om u te helpen aan een stralend gebit.

WAARNEMING MONDHYGIËNIST GEZOCHT

Voor onze jonge en gezellige praktijk zoeken wij een collega mondhygiënist voor 2 dagen per week om tijdens het zwangerschapsverlof van onze vaste mondhygiënist waar te nemen.

Periode: 01-04-2024 tot nader te bepalen Dagen: dinsdag en vrijdag Locatie: Tandartspraktijk Kerckebosch in Zeist Honorarium: in overleg

Heb je interesse?

Neem dan contact met ons op via info@tandartskerckebosch.nl