Tandartspraktijk Kerckebosch

Gebitsreiniging

reiniging van uw gebit

De basis van een gezond en mooi gebit is een goede mondverzorging. Er zijn verschillende manieren om uw gebit thuis zelf schoon te houden. Ons preventieteam bestaande uit een mondhygiëniste en preventie-assistentes helpt u bij het bepalen van een goede manier van mondreiniging. Naast professionele reiniging geven zij u een uitgebreid, persoonlijk advies zodat eventuele tandvleesproblemen tot het verleden behoren. Goede preventieve maatregelen zorgen voor minder plaque en tandsteen in de mond, waardoor u minder risico hebt op gaatjes of tandvleesontstekingen. Op deze manier behoudt u in de toekomst uw stralende glimlach.

In de stoel een glimlach én erbuiten

Is het tijd voor een nieuwe tandarts? Wij verwelkomen nieuwe patiënten. Onze specialisten staan klaar om u te helpen aan een stralend gebit.

WAARNEMING MONDHYGIËNIST GEZOCHT

Voor onze jonge en gezellige praktijk zoeken wij een collega mondhygiënist voor 2 dagen per week om tijdens het zwangerschapsverlof van onze vaste mondhygiënist waar te nemen.

Periode: 01-04-2024 tot nader te bepalen Dagen: dinsdag en vrijdag Locatie: Tandartspraktijk Kerckebosch in Zeist Honorarium: in overleg

Heb je interesse?

Neem dan contact met ons op via info@tandartskerckebosch.nl