Tandartspraktijk Kerckebosch

Facings

Facings laten plaatsen in Zeist?

Er kunnen meerdere redenen zijn dat er schildjes op de voortanden worden geplaatst. Zo kunnen er grote ruimtes tussen de tanden aanwezig zijn of kan er door een ongeval een stuk van de voortand af zijn gebroken. Wat vaak een reden is dat de esthetiek van de voortanden niet voldoende naar wens is. Een schildje op de voortand kan gemaakt worden van composiet vulmateriaal of van porselein. Voor het plaatsen van een composiet schildje hoeft er minder geslepen te worden aan de tanden dan wanneer er een porseleinen facing wordt geplaatst. Aan de andere kant is porselein veel duurzamer en meer kleurvast, dus hoeven dit soort facings minder snel te worden vervangen in vergelijking met composiet facings.

In de stoel een glimlach én erbuiten

Is het tijd voor een nieuwe tandarts? Wij verwelkomen nieuwe patiënten. Onze specialisten staan klaar om u te helpen aan een stralend gebit.

WAARNEMING MONDHYGIËNIST GEZOCHT

Voor onze jonge en gezellige praktijk zoeken wij een collega mondhygiënist voor 2 dagen per week om tijdens het zwangerschapsverlof van onze vaste mondhygiënist waar te nemen.

Periode: 01-04-2024 tot nader te bepalen Dagen: dinsdag en vrijdag Locatie: Tandartspraktijk Kerckebosch in Zeist Honorarium: in overleg

Heb je interesse?

Neem dan contact met ons op via info@tandartskerckebosch.nl