Tandartspraktijk Kerckebosch

Extracties

Tand of kies laten verwijderen?

Helaas is het soms niet meer mogelijk om een tand of kies te behandelen en zo te behouden. U kunt dan het advies krijgen om de tand of kies te laten verwijderen. Dit wordt een extractie genoemd. Vanwege de specifieke verdieping en training die we hebben gehad, trachten wij extracties zoveel mogelijk binnen onze praktijk uit te voeren. Zo worden ook afgebroken tanden of kiezen en verstandkiezen zoveel mogelijk door onszelf verwijderd. Met behulp van klinisch en röntgenologisch onderzoek maken we een afweging van de mogelijke risico’s om u op de beste manier te kunnen helpen. In zeer specifieke gevallen kan het nodig zijn dat wij u doorverwijzen naar de kaakchirurg. 

In de stoel een glimlach én erbuiten

Is het tijd voor een nieuwe tandarts? Wij verwelkomen nieuwe patiënten. Onze specialisten staan klaar om u te helpen aan een stralend gebit.

WAARNEMING MONDHYGIËNIST GEZOCHT

Voor onze jonge en gezellige praktijk zoeken wij een collega mondhygiënist voor 2 dagen per week om tijdens het zwangerschapsverlof van onze vaste mondhygiënist waar te nemen.

Periode: 01-04-2024 tot nader te bepalen Dagen: dinsdag en vrijdag Locatie: Tandartspraktijk Kerckebosch in Zeist Honorarium: in overleg

Heb je interesse?

Neem dan contact met ons op via info@tandartskerckebosch.nl