Tandartspraktijk Kerckebosch

Eerste bezoek

Komt u voor het eerst?

Tijdens uw eerste bezoek heten wij u van harte welkom op onze praktijk. De baliemedewerkster zal uw gegevens aanvullen en uw legitimatie controleren. Vervolgens wordt u opgeroepen om in de behandelkamer plaats te nemen. Tijdens dit eerste bezoek maken wij een volledige inventarisatie van uw gebit en algemene medische conditie. Wij bespreken eventuele bijzonderheden en wensen. Naast het beoordelen van eventuele gaatjes, kijken wij ook naar de conditie van uw tandvlees. Op basis van de conditie van uw tandvlees wordt u verwezen voor behandeling door onze preventieassistente of mondhygiëniste. Indien mogelijk krijgt u meteen een begroting mee en eventueel plannen we een vervolgafspraak met u in.

In de stoel een glimlach én erbuiten

Is het tijd voor een nieuwe tandarts? Wij verwelkomen nieuwe patiënten. Onze specialisten staan klaar om u te helpen aan een stralend gebit.

WAARNEMING MONDHYGIËNIST GEZOCHT

Voor onze jonge en gezellige praktijk zoeken wij een collega mondhygiënist voor 2 dagen per week om tijdens het zwangerschapsverlof van onze vaste mondhygiënist waar te nemen.

Periode: 01-04-2024 tot nader te bepalen Dagen: dinsdag en vrijdag Locatie: Tandartspraktijk Kerckebosch in Zeist Honorarium: in overleg

Heb je interesse?

Neem dan contact met ons op via info@tandartskerckebosch.nl