Tandartspraktijk Kerckebosch

Cosmetische behandelingen

Cosmetische tandarts behandelingen

U kunt een stralende glimlach hebben, maar desondanks niet helemaal tevreden zijn over de stand, kleur of vorm van uw tanden. Tegenwoordig bestaan er meerdere mogelijkheden om uw gebit zo te maken, zodat u weer zelfverzekerd kunt glimlachen. Deze behandelingen kunnen minimaal invasief of zo uitgebreid als dat u dat wenst. Minimaal invasief kan door middel van lokaal slijpen of modificeren van de vorm door middel van composiet vulmateriaal. Verder bestaat de optie voor schildjes op de voortanden middels composiet vulmateriaal of porselein. Uw tandarts zal samen met u ernaar kijken welke optie het beste bij u en uw gebit past.

In de stoel een glimlach én erbuiten

Is het tijd voor een nieuwe tandarts? Wij verwelkomen nieuwe patiënten. Onze specialisten staan klaar om u te helpen aan een stralend gebit.

WAARNEMING MONDHYGIËNIST GEZOCHT

Voor onze jonge en gezellige praktijk zoeken wij een collega mondhygiënist voor 2 dagen per week om tijdens het zwangerschapsverlof van onze vaste mondhygiënist waar te nemen.

Periode: 01-04-2024 tot nader te bepalen Dagen: dinsdag en vrijdag Locatie: Tandartspraktijk Kerckebosch in Zeist Honorarium: in overleg

Heb je interesse?

Neem dan contact met ons op via info@tandartskerckebosch.nl