Tandartspraktijk Kerckebosch

Angsttandarts

Last van angst voor de tandarts?

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om bij een tandarts langs te gaan als u angstig bent voor de tandarts of diens behandelingen. Zowel volwassen als kinderen kunnen last hebben van angst voor de tandarts. Vaak wordt een bezoek aan de tandarts uitgesteld, wat kan zorgen voor verergering van eventuele gebitsproblemen. Als team staan wij klaar voor eenieder die angst heeft of spanningen ervaart bij een bezoek aan de tandarts. Door goed naar de persoon in de stoel te kijken en samen te bespreken wat een goede manier is om te behandelen, proberen wij de behandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen. Met veel geduld en empathie maken we samen een individueel behandelplan waarin ruimte is om over de angst heen te komen. Ons doel hierbij is om gebitsproblemen op te lossen, maar even belangrijk is dat u met een goed gevoel de praktijk weer verlaat. 

Bent u nog niet eraan toe om bij ons langs te komen, maar wilt u wel meer tips over hoe u met deze angst of spanningen om dient te gaan, bezoek dan de website: Angst | Tandarts.nl

In de stoel een glimlach én erbuiten

Is het tijd voor een nieuwe tandarts? Wij verwelkomen nieuwe patiënten. Onze specialisten staan klaar om u te helpen aan een stralend gebit.